Morning Star - officële vlag van West Papua

 

Welkom
Verantwoording
Fotogalerij
Handige Links
Reageer
Gastenboek
De Judas-kus
NieuwGuinea in media
Prikbord
Bezoekersbijdragen
Disclaimer Disclaimer


De op deze website afgebeelde gegevens, foto’s en illustraties zijn eigendom van de vermelde copyrighthouders en/of west-papua.nl en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts-) personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar te stellen aan derden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de vermelde copyrighthouders en west-papua.nl.

De vermelde weblinks op deze website leiden naar andere sites op servers van derden waarover west-papua.nl geen controle heeft. West-Papua.nl impliceert geen goedkeuring of betrokkenheid, hetzij direct of indirect, met betrekking tot de inhoud van deze sites, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. West-Papua.nl plaatst alleen materiaal van derden wanneer daar expliciet toestemming voor is verkregen door de oorspronkelijke copyright eigenaar.
Mocht u desondanks denken (copyright-) aanspraak te kunnen maken op materiaal gepubliceerd op West-Papua.nl, meldt dit dan aan de